En bättre tävling

Vinn ett års förbrukning av kaffe

Varmt välkommen till en bättre tävling där du är med o tävlar om kaffe för ett helt år!

Vi vill att du skall berätta om den mest ovärdiga kaffestunden du haft. Kanske va det när du va supersugen på kaffe och så råkade du tappa koppen. Eller som när Louise bryggde om kaffesumpen för att kaffet va slut.

VEM VINNER?

Den här tävlingen gör vi tillsammans med Louise @hejhejvardag & Julia @jullewibbe och de kommer när tävlingen är avslutad att välja ut det tävlingsbidraget som de tycker förtjänar att vinna ett års kaffe allra mest! 

Tävlingar är ju alltid jätteroliga! För den som vinner. Men vi vill göra en Bättre tävling. En tävling som faktiskt är kul för alla! Så när du skickat in din nominering går du vidare och "köper" dig en överraskningslåda. Lägg den i varukorgen (för noll kronor såklart) och checka ut som vanligt så skickar vi en supergod överraskning direkt hem till dig! *uppdatering det är nu över 100 som tävlat och lådorna är tyvärr slut men du kan såklart tävla precis som vanligt*

Tävlingen avslutas den 15 november och då skall vi läsa igenom alla era roliga tävlingsbidrag och sen utse en vinnare! Vinnaren kommer att presenteras den 28:e i podden Louise & Julia Poddar - och såklart kontaktar vi hen direkt! 

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD OCH VI KOMMER SNART UTSE VINNAREN!

*TÄVLINGSREGLER

Ett års förbrukning av kaffe är enligt statistiken 8,1 kg. Men vi tycker man skall få lite extra så man kan bjuda med. Vinsten är därför 10 kg utav någon av våra bryggkaffen. Dessa kommer påsar om 500 g och finns som både malet och hel böna. Leveransen kommer uppdelad i två omgångar med 6 månaders mellanrum så vinnaren har färskt kaffe hemma hela tiden.

För att tävla måste man vara över 18 år och ha en adress i Sverige. Summan av vinsten uppgår till ca 3600 sek och eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Denna tävling annordnas av Johan & Nyström Kafferostare & Tehandlare AB och är inte på något sätt är sponsrad, stödd eller administrerad av eller knuten till Facebook eller Instagram.

Vinnaren kommer utses av en jury bestående av Louise Edblad, Julia Wiberg och en representant från Johan & Nyström.

När du är med och tävlar signar du också upp på vårt nyhetsbrev, vi håller dig uppdaterad så du inte missar några nyheter från oss, men lovar att inte skicka en massa spam, nåt brev här o där bara!