JOBBA PÅ J&N

Johan & Nyström on Pohjoismaiden johtava erikoiskahvipaahtimo ja alallaan arvostettu brändi. Kahvimaailmassa meidät tunnetaan edelläkävijöinä, upeista tuotteistamme sekä pitkäaikaisista kumppanuussuhteista kahvintuottajien kanssa. Olemme vastuullinen ja luotettava työnantaja ja olemme levittäneet hyvän kahvin ilosanomaa Suomessa jo yli 10 vuoden ajan. Haluatko olla mukana viemässä suomalaista kahvikulttuuria kohti laadukkaampaa ja vastuullisempaa tulevaisuutta?

Haemme nyt Helsingin kahviperheeseen innostunutta ja tekevää.

 

Myynnin ja markkinoinnin koordinaattoria

Meillä on Suomessa mukava, perheenomainen yrityskulttuuri. Tässä roolissa toimit joustavasti läheisessä yhteistyössä koko tiimimme kanssa. Meillä on myös oma kahvila toimistomme seinänaapurina. Olemme osa isompaa organisaatiota – oma paahtimomme sekä suuri osa tukitoiminnoista ovat Ruotsissa. Yhteistyö Ruotsin organisaation kanssa on päivittäistä.

Myyntikoordinaattorin työkuvaan kuuluvat erilaiset myynnin tuen työtehtävät kuten puhelimitse ja sähköpostitse tehtävä asiakaspalvelu sekä tilausten käsittely. Erinomainen, nopea ja joustava asiakaspalvelu on meille kunnia-asia. Asiakkaiden tarpeiden ymmärtäminen ja niihin vastaaminen on toimitamme ytimessä.

Markkinoinnin osalta vastaat työssäsi paikallisten myyntikanavien (HoReCa, toimistot ja vähittäiskauppa) tarpeiden kommunikoinnista markkinointipäälliköllemme (markkinointiimi on Ruotsissa), markkinointimateriaalien tilaamisesta ja niiden varastohallinnasta. Toimit Suomessa markkinoinnin yhteyshenkilönä ja vastaat asiakkaiden kanssa tehtävistä projekteista sekä omien tapahtumien, kuten messujen suunnittelusta ja toteuttamisesta. Työnkuvaan kuuluu myös omien some-kanavien (Facebook, Linkedin ja lähitulevaisuudessa Instagram) päivittäminen.

 

Mitä me odotamme sinulta:

  • Olet itseohjautuva ja huolellinen. Sinulla on myynnillinen ote markkinoinnin tekemiseen.
  • Hyviä kommunikaatiotaitoja. Teet yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa.
  • Kokemusta vastaavanlaisesta työstä markkinoinnin ja myynnin parissa.
  • Osaaminen sosiaalisen median alustojen hyödyntämisestä.
  • Tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa, olet innostava, kannustava ja aikaansaava persoona.
  • Hyvää suomen ja englannin kielen taitoa. Ruotsinkielentaito katsotaan eduksi.
  • Toivomme että sinulla olisi markkinoinnin tai kaupallinen koulutus. Kahvikokemuksesta ehdottomasti plussaa.

 

Mitä me voimme tarjota sinulle:

Saat kahvialan näköalapaikan innostavassa ja kansainvälisesti tunnetun erikoiskahvi- ja teebrändin parissa. Toimintamme kasvaa ja kehittyy koko ajan ja myös sinulla on hyvät mahdollisuudet kehittää ja kehittyä kanssamme. Työ vastuullisesti tuotettujen ja laadukkaiden tuotteiden sekä kahviin intohimoisesti suhtautuvien ihmisten kanssa on palkitsevaa. Tuotteidemme takana on helppo seistä. Saat rennon ja mutkattoman työyhteisömme tuen työllesi, sekä upean meren äärellä sijaitsevan toimiston Katajanokalla. Ja tietenkin paljon hyvää kahvia! Työstä maksetaan kiinteää kuukausipalkkaa. Meillä on käytössä lisäksi ePassin liikunta-/kulttuurietu.

 

Heräsikö kiinnostuksesi: 

Hae työpaikkaa lähettämällä hakemus, palkkatoiveesi sekä ansioluettelo osoitteeseen heikki.p@johanochnystrom.fi 22.5.2022 mennessä. Käsittelemme hakemuksia ja teemme haastatteluja jo hakuaikana, joten odotamme kuulevamme sinusta pian!

Tiedustelut sähköpostitse osoitteeseen heikki.p@johanochnystrom.fi. Vastaamme mielellämme.

 

Johan & Nyström on tarjonnut upeita ja maistuvia kahvielämyksiä Suomessa jo yli 10 vuoden ajan. Olemme joukko hyvän kahvin ystäviä, joilla on visio paremmasta kahvimaailmasta. Haluamme nostaa esiin käsityön merkitystä toimitusketjussa ja paahtaa parempaa, hauskempaa sekä kaikella tavalla kestävämpää kahvia. Kahvimme tulevat tuottajilta, joista on tullut vuosien varrella ystäviämme ja joiden kanssa jaamme yhteisen intohimon laadukkaaseen kahviin. Filosofiamme perustuu alkuperään, viljelijän ammattitaitoon sekä täydelliseen läpinäkyvyyteen. On mahtavaa huomata, että tänä päivänä yhä useampi on kiinnostunut kahvin alkuperästä ja sen laadusta. Tämä osoittaa, että olemme oikealla tiellä ja yhdessä voimme oikeasti muuttaa kahvimaailmaa!

jobb i

Helsingfors

läs mer

Jobb i

Stockholm

LÄS MER

FOLLOW US FOR MORE UPDATES